Fårefoder piller basis, 20 kg (Garvo Sheep pellet basic 5 mm) (bestilingsvare 3-4 ugers leveringstid)

20 kg sæk med 5 mm basis pillefoder som er optimeret til fårenes behov sammen med hø og grovfoder. Find datablade her for næringsindhold m.m.

Fodringsvejledning:

  • Garvos fodringsretningslinjer er en indikation. For den mængde foder dyrene har brug for, skal du overveje deres tilstand og den omgivende temperatur
  • Giv altid ubegrænset grovfoder
  • gradvist opbygges mængden af ​​ 5071 fårepiller til maksimalt 1 kg om dagen og giv ubegrænset hø
  • Sørg for, at der altid er nok fersk vand

Får er sociale dyr der kan leve i stort set alle miljøer. De kan lide at opholde sig på græsarealer. Vigtigt for deres velbefindende er et tørt hus, pelspleje, klovpleje og fodring. DyreRiget tilbyder fårefoder velegnet til hobby landmanden som ønsker at avle stærke lam eller blot holder får som hobbydyr.

Hobbyavler

Alle som elsker får ønsker at deres dyr lever et ukompliceret , langt og sundt liv. DyreRiget medvirker til dette med et sofitikeret fårefoder. Basisfoder til får består af hø og græs. Dette grovfoder suppleres med kraftfoder for at sikre fåret reserver på det rette niveau. Også vitaminer er nødvendige for fårene. Sammensætningen af Fårefodermyslien giver en komplet dækning af fårets behov ved almindelig aktivitets niveau. Fårefoder mysli indeholder en rig mængde af natulige ingredienser hvilket modvirker forsurelse og holder fåret fordøjelse i naturlig balance takket være de naturlige næringsstoffer. Resultatet er smukke kødfulde dyr med hårde klove og en god uldstruktur som ikke er for fed. Med fårefoder myslien holder fårene en god hormonbalance både under drægtighed, lemning og diegivning. Ligeledes vil dyr som fremvises på udstilling fremstå i god kondition.

For mere information følg dette link

 https://www.garvo.nl/en/dieren/sheeps/

120,00 kr
Supplerende produkter
Alternative produkter
Andre købte også
Skriv en anmeldelse -din mening er vigtig for os

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: