Frank´s Pro Gold - premium hundefoder til en fornuftig pris - er fremstillet udelukkende af de bedste råvarer. Et komplet og afbalanceret tørfoder til din hund. Frank Pro Gold hundefoder indeholder ikke soja eller andre biprodukter, og der er heller ikke tilsat kunstige farvestoffer eller andre tilsætningsstoffer. Der anvendes kun premium kød. Hundefoderet er heller ikke tilsat hvede, hvilket giver hundefoderet en fordøjelighed på op til 92%.

Frank Pro Gold´s hundefoder program tilbyder foder til alle livets faser. Det er derfor nemt og billigt at vælge den rigtig og ikke mindst sunde kost til din hund på et hvilket som helst tidspunkt i dens liv. Med det optimale indhold af Omegaq3 og Omega6 fedtsyrer, kalcium og fosfor, vitaminer og mineraler er enhver af Frank Pro Golds typer af hundefoder skræddersyet til at give en balanceret kost med den mængde energi og proteiner, som passer til din hunds levemåde.

Efter gentagne tilfredshedsundersøgelser er vi så overbeviste om at både du og din hund vil være fuldt tilfredse med Frank´s Pro Gold foder, at vi uden tøven tilbyder 100% tilfredhed eller pengene til. Du returnere blot foderet så refundere vi beløbet for den mængde som er tilbage.

0 anmeldelser
380,00 kr
0 anmeldelser
380,00 kr