Alfamix Høns (GARVO Alfamix chickens)

 

Alfamix høns. Tilbydes i flere pakningsstørrelser

Et fuldfoder med frø, tørrede flodkrebs, tørret grønt og grit.

Velsmagende og sundt foder til produktion af æg fra egne høns.

Høns er omnivore (altædende) og i det fri vil de naturligt æde grønt, bær og insekter samt frø. Fuldfoderet Alfamix Høns giver denne naturlige balance ved at indeholde skaller, grønt, tørrede flodkrebs udover en varieret frøblanding. Foderet indholder således sunde fedtsyrer, f.eks. fra linsefrø, og natuligt karoten. 

Sammensætningen giver et fuldfoder specielt afbalanceret til at holde hønsene sunde gennem et stærkt immunforsvar.  

En sund høne lægger regelmæssigt et dejligt og sundt æg. Alfamix Høns fuldfoderet sikrer at hønsene lægger æg fulde af naturlig smag, med mørk gul blomme og med et sundt indhold af omega 3 fedtsyrer.

Bemærk: Et æg opnår dets fulde smag efter 3 dage. Samtidig er helt nylagte æg svære at pille idet membranen stadig er meget tæt på indersiden af æggeskallen. Tip: Skriv lægge-datoen på æggesdkallen med en blød blyant, og opbevar ægget køligt uden for kølskabet. Æggeskallen er porøs og ægget vil derfor let udtørre i køleskabet og måske endda tage smag af andre produkter i køleskabet. De letteste æg at pille og lækreste æg at spise, er derfor dem som opbevares som ovenfor beskrevet samt spises 3-10 dage efter de er lagt.  

Fodringsvejledning

Alfamix Høns er et fuldfoder der kan anvendes til alle hønseracer fra begyndende æglægning (ca. 18. leveuge). Det er ikke nødvendigt at tilbyde hønsene andet foder.

Du kan sprede Alfamix Høns i hønsegården eller tilbyde det i en foderautomat. 

Tilbyd dagligt dyrene frisk vand og foder, og sørg for at foderet er spist op hver dag for at undgå at hønsene vrager i foderet.

Hønsene vil æde Alfamix Høns fuldfoder i en mængde der svarer til deres naturlige behov. Mængden vil derfor afhænge af fuglens størrelse, aktivitets niveau, om de er i æglægning og om de finder andet foder ved f.eks. at være fritgående. Det anbefales derfor at tilbyde hønsene en sådan mængde foder per dag, at dette er spist op efter 20-22 timer.

Alfamix Høns tilbydes i 4 og 12.5 kg´s pakninger. Ønskes æglægningsfuldfoder i større pakninger anbefaler vi Æglægningspiller 20 kg, Garvo eller Æglægningsfoderblanding 20 kg, Garvo.

For information om sammensætning og næringsindhold se her: 1055_Alfamix_chickens.pdf

 

Pris fra
59,00 kr
4 kg 12.5 kg
Supplerende produkter
Alternative produkter
Andre købte også
Skriv en anmeldelse -din mening er vigtig for os
Helle Nielsen 28/10/2018

Super fine beskrivelser på produkterne, gode priser, levering som aftalt... og så elsker mine høns det nye foder og godbidder

Tilføj anmeldelse: