Godbidder til høns, (GARVO Chicken treats)

Model/varenr.: 8110.110.1993

Godbidder til høns er næringsrige og lækre for høns og hønsefugle og giver mulighed for at forkæle dyrene på en sund måde. Samtidig giver produktet dig fornøjelsen af at se dine høns entusiastisk søge og skrabe efter godbidderne. Med Godbidder til høns bliver det let at tæmme hønsene når du regelmæssigt giver dem den ekstra godbid. Samtidig bidrager foderet til dyrenes kondition på en sund måde.

Godbidder til høns består af tørrede flodkrebs sammen med tørrede hele og knækkede frøtyper som høns finder specielt lækre. Hønsene er tossede med blandingen. De opfatter flodkrebs som en sand delikatesse.

Fodringsvejledning: Godbidder til høns er en slags tilskudsfoder for høns og hønsefugle. Foderet sikre variation og ekstra animalsk protein. Hvis du ønsker at tæmme eller træne dine høns anbefales at give Godbidder til høns flere gange om ugen. Godbidder til høns kan tilbydes i en separat flad foderskål (se nederst på siden) eller spredes i hønsegården. Det kan også opblandes i hønsenes hovedfoder. 

For næringsindhold og sammensætning se her:107006_chicken_treats.pdf

 
77,00 kr
Supplerende produkter
Alternative produkter
Andre købte også
Skriv en anmeldelse -din mening er vigtig for os
Margit Raahauge 01/07/2016

Mine høns guffede det i sig i en ruf. Kyllingerne blev håndtamme og meget begejstrede for madmor 2 kg var hurtigt væk.

Michael Jacobsen 11/06/2018

Hønsene reagerer når vi tager en pose uanset om det er godbidder eller ej.

Tilføj anmeldelse: