Pick Blok

Model/varenr.: 8110.108.1994

Pick Blok....Et hak bedre...

  • Indeholder vitaminer og mineraler, samt korn og foderstoffer der gør Pick Block attraktiv for både kylling og høns.
  • Pick Block kan anvendes som problemløser ved fjerpilning og kannibalisme, og kan desuden gives kontinuerligt som mineral- og vitamintilskud.
  • Pick Block er et dansk produkt, gennemtestet hos både konventionelle og økologiske høns
  • Adfærdsregulerende
  • Behovsregulerende
  • Må bruges i økologisk brug


Generelt
En Pick Block, eller et stykke af blokken bliver optimalt brugt i løbet af ca. 1-2 uger, hvor hønsene individuelt har skiftende behov. Ved foderskift er det vigtig at hønsene har adgang til Pick Blocks.
Hvis du oplever et hurtigere forbrug, kan hønsene under tiden have et større behov.
Da denne Pick Block består af højkvalitetsprodukter specielt afstemt til fjerkræ og dets behov for toppræstationer, vitaminer, mineraler, beskæftigelse og nærringstoffer, behøves der kun én type Pick Block fra kylling til høne, - også uanset om det er konventionelle eller økologisk fjerkræ.

Startstald:
1 Pick Block rækker til mange høns. Ved 4-20 høns anbefales at brække stykker af blokken på ca. 200 gram og servere for hønsene, mens resten opbevares køligt og tørt. Opstil gerne flere stykker ad gangen, så alle høns kan komme til, når behovet opstår, - derfor afhænger placering også af staldens indretning.

Kyllinger og høns:
Pick Blocks indsættes i kyllingestalden efter 7-10 levedage, da det er tidspunktet hvor kyllingerne øger deres aktivitet meget. Pick Blocks forbliver tilgængelig for kyllingerne under deres opvækst. De må nemlig gerne flyttes med kyllingerne, men af hensyn til smittespredning anbefaler vi, der ikke benyttes brugte Pick Blocks til nye hold kyllinger.

Anvendelse:
Når du har sat Pick Blockene ind i stalden, skal du sørge for at tage Pick Blocken ud af baljen, vende baljen om og placere Pick Blocken på baljen igen. Dermed har fjerkræet fuld adgang til Pick Blocken, og den holdes ren og attraktiv i længere tid.

110,00 kr
Supplerende produkter
Alternative produkter
Andre købte også
Skriv en anmeldelse -din mening er vigtig for os

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: