Alfamix Kanin 20 kg (Garvo Alfamix Rabbit)

Model/varenr.: 3100.110.0632

Fristende og varieret mueslifoder til daglig fodring af unger, ungdyr og voksne udstillings- og avlskaniner. 

Kaninavlere stiller store krav til deres dyr. De ønsker tiptop udstillingskondition hos udstillingsdyrene, optimal fertilitet hos avlsdyrerne og god vækst hos afkommet. Ud over avlsdyrene er der mange andre faktorer som spiller en rolle for at indfri ønskerne. Een af de vigtigste er korrekt fodring. Derfor vælges Alfamix Kanin

Alfamix Kanin har en unik sammensætning for optimal naturlig fordøjelse og beskyttelse mod tarmsygdomme hos kaniner. Sammensætningen er baseret på nyeste forskningsresultater. Der ud over giver Alfamix Kanin optimal vækst uden overvægt, specielt i store besætninger.

Foderets sammensætning giver med en kombination af organsiske syrer, urter og gærstammer, en naturlig beskyttelse mod tarmsygdomme. De organiske syrer forhindrer opformering af mikroorganismer som er årsag til sygdomme og gærstammer binder til Coli-bakterier så disse ikke kan fungere og udskilles med gødningen.

Fodring med Alfamix Kanin har vist lovende resultater med lav dødelighed i grupper af unge kaniner der tidligere havde problemer med oppustethed. Alfamix Kanin giver samtidig en hurtig vækst uden fedme sammenlignet med almindeligt kaninfoder.     

Alfamix Kanin er en fuldfodermuesli som indeholder alle vigtige bestanddele som kaniner behøver gennem alle årets perioder. Foderet kan derfor bruges som fuldfoder hele året. Efter at have startet med at fodre med Alfamix Kanin opleves forbedring i konditionen inden for ca. 2 uger.

Der er mange fordele specielt for unge kaniner, ved at fodre med samme foder uden at skifte. Kaninunger er nemlig særdeles udsatte for udbrud af coli eller coccidiose, og risikoen kan mindskes meget ved ikke at skifte foder.  At give andet foder vil forskubbe den fint afstemte næringsstofbalance dette foder giver kaninen. Ekstra hø eller gulerødder er derfor ikke nødvendigt, og bør kun gives i begrænsede mængder. Eneste tilskud som kaninen behøver er halm af god kvalitet så kaninens fiberbehov dækkes. 

Alfamix Kanin indeholder grove ingredienser fordi gnave-aktivitet og fordøjelse af grove ingredienser svarer til den naturlige fordøjelsesproces. Alfamix Kanin indeholder også forskellige olier som giver høj fertilitet og fantastisk pelskvalitet.

Avl og opdræt

Opdræt af kaniner som tilfredsstiller standarden starter med at udvælge de rigtige avlsdyr. Når begge avlsdyr er i god kondition opnås de bedste avlsresultater. Mineraltilskudet og olierne i foderet støtter dannelsen af hormoner så en god konditions opnås. 

Det er vigtigt at fodre med korrekt mængde i drægtighedsperioden. Øg mængden ca. 30% fra 10 dage før foling. Dette vil give et fint kuld med den rigtige vægt. Øg mængden af foder yderligere gennem diegivningsperioden.

Unger og Ungdyr

Unge kaniner er sarte. De bygger deres modstandskraft op gradvist mens de vokser. Overgangen fra mælk til fast føde, fravæning og måske endda skift af bur vil bringe ungernes fordøjelsessystem ud af balance. Alfamix Kanin støtter maximalt fordøjelsessystemets naturlige flora når det stresses af fravæning med mere.

Kainungerne bør have fri adgang til Alfamix Kanin i mindst de første 8 ugers vækst.  Foderet forsyner kaninerne med all nødvendige næringsstoffer for at udvikle sig til førsteklasses udstillingsdyr.

Udstillings sæson

Foder har stor indflydelse på kaninens fysiske udvikling. Alfamix Kanin bidrager til en god muskelsat kanin med skinnende og glat pels … et prima udstillingsdyr. Alfamix kanin indeholder Lecithin som fremmer forbrændigen så dyret ikke sætter fedtreserver.

Fældning hos kaniner vil forløbe hurtigst når dyret indtager tilstrækkelig og korrekt næring til udviking af ny pels. Med Alfamix Kanin forløber fældningen hurtigt og uden problemer, næsten uden det bemærkes.

For sammensætning og næringsindhold se her: 1025_alfamix_rabbit.pdf 

192,00 kr
Supplerende produkter
Alternative produkter
Andre købte også
Skriv en anmeldelse -din mening er vigtig for os

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: